در پی درگذشت کریم اکبری مبارکه، بازیگر پیشکسوت سینما تلویزیون و تئاتر، بر اثر ابتلا به کرونا، آن هم زمانی که او مشغول بازی در یک سریال تلویزیونی بود، با مدیر گروه فیلم و سریال سیما فیلم تماس گرفتیم و از او خواستیم تا درباره روند سریالسازی در شرایط خاص کنونی و لزوم حفظ جان هنرمندان و عوامل سریالها توضیحاتی را ارائه دهد.
مجید اکبرشاهی، با بیان اینکه فرآیندهای سریالسازی کنترل و پروتکلها رعایت شده است، اظهار کرد: «اینطور نیست که ما بی مهابا کار کنیم؛ پروتکلها و دستورالعملهایی با هماهنگی وزارت بهداشت برای همه گروهها تنظیم شده است.»
او افزود: «از همان اسفند ۹۸ که کرونا شروع شد، سیما فیلم، جلساتی را با مسوولان وزارت بهداشت برگزار کرد و دستورالعملها تدوین شد. اتفاق ممکن است هر جایی بیفتد اما ما تمام پروتکلها را رعایت کردیم.»
اکبرشاهی در پایان گفت: «ما برای فیلم و سریال، مشخصا دستورالعمل نوشتیم و ما هم مثل بقیه کشور که مشغول کار هستند، باید کار کنیم.»
۵۷۵۷