به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «حجت الله بیرانوند» افزود: مانور نظارت بر چرخه تأمین آرد لرستان از ۲۶ مهر ماه در همه شهرستانهای استان لرستان آغاز و تا اطلاع ثانوی نیز ادامه دارد.
وی گفت: از آغاز مانور در استان تاکنون از هزار و ۵۰۰ واحد نانوایی و ۱۳ کارخانه آرد توسط گشتهای مشترک نظارتی با محوریت اداره کل غله و مشارکت بازرسان سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی و تشکلهای صنفی بازرسی به عمل آمده است.
بیرانوند عنوان کرد: در این بازرسیها در مجموع ۱۴۸ واحد متخلف شناسایی و برای اعمال قانون به مراجع ذی ربط معرفی شده اند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان بیان کرد: در جریان اجرای مانور هزار و ۱۳ کیسه آرد یارانهای که در برخی انبارها به صورت غیر قانونی نگهداری میشد کشف و ضبط شده و پرونده آردهای مکشوفه نیز تحت عنوان قاچاق و عرضه خارج از شبکه به تعزیرات حکومتی تحویل داده شد.