اواخر آبان ماه هر سال و بر اساس سنت دیرینه ناردنگ، زنان بختیاری در روستای دورک اناری، دیگهای رب انار پزی خود را بار میگذارند.
فرایند رب گیری، شامل دانه کردن انار، آب گیری دانههای انار و پخت آب انار و رب گیری است. زنان دورکی با استفاده از چاشنیهای گیاهی محلی، عطر و طعم خاصی به رب انار میدهند. روستای دورک اناری با دارا بودن ۱۲۰ هکتار باغ انار، مهمترین مرکز تولید انار در استان چهارمحال و بختیاری به شمار میرود. حدود ۸۰ درصد از خانوادههای روستای ۲ هزار نفری، از طریق باغات انار امرار معاش میکنند. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
266 256
رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»