روزنامه کیهان در شماره امروز خود با اشاره به رفتار دولت خاتمی و وزیر خارجه اش،سیدکمال خرازی نوشت: وزارت امور خارجه ایران نامه محرمانه ای به رئیس‌جمهور آمریکا نوشت و برخلاف مواضع صریح، منطقی و شجاعانة رهبری، از بسیاری از مواضع نظام در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی کوتاه آمد و برای حل همة اختلاف‌های فی‌مابین اعلام آمادگی کرد!

این نامه که بعدها افشا شده، تلاش ایران برای خلع سلاح حزب‌الله لبنان، شفاف‌سازی تمام فعالیت‌های هسته‌ای و دست برداشتن از حمایت گروه‌های فلسطینی را به جرج بوش پیشنهاد می‌کرد!
البته آمریکا به این نامة اصلاح‌طلبان توجهی نکرد و به صورت تحقیرآمیز حتی آن را بررسی هم نکرد و بلکه آن را گستاخانه ارزیابی کرد. اما روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد، توهّم آمریکا از به سازش کشیدن جمهوری اسلامی را از بین برد.
1717