ایسنا گزارش داد:

مال باختگان تعاونی مسکن کارگران برق تهران علی رغم آنکه پرونده شکایتشان در شعبه دهم دادسرای خارک در جریان است، روز پنج‌شنبه با تجمع در فاز 5 هشتگرد کرج، مشکل جدیدی که عمران هشتگرد برایشان به وجود آورده‌ است را بررسی کردند.

 بیش از 500 نفر از مال باختگان خریدار زمین‌های هشتگرد کرج فاز 5 به دعوت اعضای هیات مدیره جدید تعاونی مسکن کارگران اداره برق با حضور در بهداری هشتگرد فاز 5 ، در جریان اقدامات عمران هشتگرد قرار گرفتند.

حسن روزگاری، مدیرعامل این تعاونی با بیان اینکه تخلفاتی از سوی هیات مدیره قبلی صورت گرفته و باید با گرفتن وکیل حق خود را بگیریم، از اقدامات عمران هشتگرد خبر داد و گفت: حق کسانی که از این تعاونی خرید کرده‌اند زمین‌های 220 متری است، زیرا برای این متراژ پول پرداخت کرده‌اند اما اکنون بوی آپارتمان سازی می‌آید و عمران هشتگرد مدعی شده که براساس توافقاتی با هیات مدیره قبلی می‌خواهد در این زمین‌ها آپارتمان‌هایی با عنوان مسکن مهر بسازد.

وی افزود:‌این درحالی است که ما مجبور نیستیم با داشتن اسنادی برای خرید زمین، آپارتمان‌هایی تحویل بگیریم که با اسم مسکن مهر10 تا 25 میلیون وام داشته باشد.

فراهانی، رییس هیات مدیره تعاونی کارگران اداره برق نیز در این تجمع به اقدامات شرکت عمران هشتگرد در 28 اسفند ماه 89 - با وجود اینکه روز پایانی سال بوده و کسی کار نمی‌کند- اشاره کرد و گفت:‌ در این روز آنها با لودر بر سر زمین‌ها آمده و خواستند از فرصت تعطیلات و نا آگاهی مردم استفاده کرده و شروع به خاک برداری برای ساخت و ساز کنند اما با شکایت ما از آنها و دستور قاضی کار آنها متوقف شده و مقرر شد که در تاریخ سوم مرداد دادگاهی تشکیل شده و ادعای طرفین بررسی شود. با این وجود حدود 10 روز پیش عمران هشتگرد وارد این زمین‌ها شده و خواست که این منطقه برای بررسی اولیه در اختیارشان قرار گیرد.

وی گفت: ‌با توجه به اینکه این عمران هشتگرد با 2 شرکت دیگر برای ساخت آپارتمان قرار داد بسته است، اگر زمین‌ها در اختیارشان قرار گیرد آنها به سرعت ساخت وساز را آغاز می‌کنند لذا ما از مالباختگان و اعضای تعاونی دعوت کردیم که در اینجا جمع شوند و برای آینده زمین‌هایشان تعیین تکلیف کنند و بگویند که آیا همچنان زمین‌هایشان را می‌خواهند یا یک واحد آپارتمان که در این مورد پاسخ قاطع اعضا "زمین" بود.

فراهانی با اشاره به علت دیگر حضور عمران هشتگرد در فاز 5 خاطر نشان کرد: طبق نقشه سال 1352، و پس از آن در سال 1365 تایید شد که این زمین‌ها جزء پلاک 316 است وجز اراضی ملی نیست و در سال 68 نیز نقشه دیگری تهیه شده که بخشی از فاز 5 جزء پلاک 314 عنوان شده که بنا به گفته وکیل تعاونی این نقشه وجاهت قانونی ندارند. ملاک حضور عمران هشتگرد نیز نقشه سال 68 است که از نظر دادستانی این نقشه ارزش قانونی ندارد.

وی با بیان اینکه این میزان زمینی که در فاز 5 وجود دارد مشکل 70 درصد از مالباختگان را حل می‌کند، گفت: هیات مدیره جدید به تنهایی زورش به عمران هشتگرد نمی‌رسد لذا از شما - اعضای تعاونی و مالباختگان - می‌خواهیم که پای این قضیه بایستید و اجازه فعالیت عمران هشتگرد را ندهید و نگذارید زمین‌ها بدست آنها بیافتد.

 روزگاری، مدیرعامل تعاونی مجددا در جمع تجمع کنندگان به پیگیر‌هایی که از سوی قوه قضاییه و دادسرا و همچنین مجلس- کمیسیون اصل نود- انجام شده اشاره کرد و گفت: درباره این پرونده قوه قضاییه و شخص آقای جعفری دولت‌آبادی در جریان کامل هستند و انصافا پیگیری خوبی در حال انجام است اما از آقای آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه و یا آقای جعفری دولت‌آبادی می‌خواهیم که در یک مصاحبه تلویزیونی گزارشی درباره این پرونده ارائه دهند تا همه مالباختگان آگاه شوند و مساله هرچه سریعتر حل شود زیرا در حال حاضر عده‌زیادی که بیش از 25 هزار نفر هستند از این مشکل رنج می‌برند.

وی خطاب به جابر انصاری، معاون مسکن مهر نیز گفت: این مردم حق دارند به زمین‌هایشان برسند و کسانی که شعار خدمت به مردم را می‌دهند باید برای رسیدن مردم به این حق‌شان تلاش کنند، اما متاسفانه برخی با مصاحبه‌هایی که در آن عنوان شده فاز 5 هشتگرد هیچ مشکلی ندارد موجب شده‌اند که مردم با استناد به این مصاحبه‌ها اقدام به خرید این زمین‌ها کنند.

وی همچنین یادآور شد که شرکت عمران هشتگرد از نفوذ خود استفاده کرده و ادعا می‌کند که این زمین‌ها اراضی ملی است در حالی که در اسناد مشخص است که از کشاورزان خریداری شده است.

بنابراین گزارش، وکیلی که اعضای هیات مدیره برای پیگیری این پرونده گرفته‌اند نیز توضیحاتی درباره حقوق مالباختگان ارائه کرد و گفت: ما باید از طریق قانونی اقدام کرده و واکنش منطقی نشان داده و بگوییم که صاحب زمین‌ها ما هستیم.

وی گفت‌ که از قاضی پرونده درخواست خواهد کرد که قرار وثیقه متهمان را تا مبلغ 80 میلیارد تومان افزایش دهد تا به زودی آزاد نشوند.

وی در پاسخ به سوال یکی از اعضا مبنی براینکه این زمین‌ها از سال 70 به اعضا فروخته شده و با وجود 481 هکتار موجود چرا به کسانی که سنددارند، زمین داده نمی‌شود؟ گفت: متاسفانه از سال 81 به بعد 236 هتکتار زمین مجددا به مردم فروخته شده که مردم اطلاعی از زراعی و یا مسکونی بودن زمین‌ها نداشته‌اند و مقام قضایی باید با شناسایی و کار کارشناسی و مطابقت سند‌ها مشخص کند که اولین خریداران چه کسانی هستند.

 در نهایت اعضای هیات مدیره از مالباختگان خواستند تا در حضور بر سر زمین‌هایشان اجازه ساخت وساز به عمران هشتگرد را ندهد.

بنابراین گزارش، این پرونده زمین‌خواری از حدود سه سال پیش تاکنون در حال پیگیری است و متهمان این پرونده با وجود اینکه تنها چهار هزار و 600 قطعه زمین را در اختیار داشتند، این زمین‌ها را به 24 هزار و 600 نفر فروختند و در حال حاضر نیز این پرونده در مرحله‌ی جمع‌آوری نظرات کارشناسان حقوقی و ثبتی است.

/39

منبع: ایسنا

برچسب‌ها