تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۷

فارس نوشت:

منابع سیاسی از لیبی گزارش دادند که خبر کشته شدن سیف العرب پسر دیکتاتور لیبی دروغی در راستای مظلوم‎نمایی خانواده قذافی بوده است.

به گزارش شبکه الجزیره، معارضان رژیم قذافی اعلام کردند که خبر کشته شدن سیف العرب در حمله شب گذشته جنگنده‌های ناتو کذب بوده و این خبر در راستای مظلوم نمایی قذافی منتشر شده است.

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نیز اعلام کرده که احتمال دارد این خبر دروغ بوده باشد و منبع این خبر تنها منابع رسمی دولت طرابلس بوده است.

از سوی دیگر سازمان ملل اعلام کرده که کارمندان خود را از لیبی خارج خواهد کرد و این تصمیم درپی حملات امروز به سفارت های خارجی در طرابلس اتخاذ شده است.

انگلیس نیز سفیر خود را در لیبی فراخوانده و اعلام کرده این اقدام در پاسخ به حمله به محل اقامت سفیر و ساختمان سفارت این کشور در طرابلس انجام شده است.

همچنین منابع از درگیری میدانی خبر داده‌اند که گردان های قذافی در اطراف ورودی های شهر مصراته موضع گرفته‌اند و درگیری شدیدی با انقلابیون درجریان است و محاصره این شهر همچنان ادامه دارد.

از سوی دیگر درگیری‌های شدید در نقاط مرزی لیبی و تونس در شهر "وازن " در جریان است و بنا بر گزارش الجزیره چندین موشک به داخل خاک تونس توسط گردان‌های قذافی شلیک شد.

26151

منبع: فارس