مدیرکل میراث‌فرهنگی استان قزوین از افتتاح دو پروژه گردشگری، یک کارگاه صنایع‌دستی و پروژه‌های مرمتی این اداره کل در ایام مبارک دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علیرضا خزائلی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام مبارک دهه فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن با اعلام این خبر گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه فجر پروژه های حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲۰۰میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال‌زایی برای بیش از ۲۹۰نفر به بهره‌برداری می رسد.

خزائلی از افتتاح دو پروژه گردشگری و یک کارگاه صنایع‌دستی در این ایام خبر داد و افزود: در این ایام یک مهمانپذیردر شهر قزوین و یک مجتمع خدماتی-رفاهی بین‌راهی در شهرستان بوئین‌زهرا با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۴۸میلیارد ریال و یک کارگاه شیشه‌گری فوتی سنتی و تراش شیشه واقع در روستای حسین آباد، ۲۰کیلومتری جاده قزوین به رشت، با سرمایه‌گذاری ۳۰میلیارد ریال توسط بخش خصوصی به بهره‌برداری می رسد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین همچنین با اشاره به پروژه‌های مرمتی حوزه میراث‌فرهنگی این اداره کل اظهار کرد: همچنین بهره‌برداری از پروژه‌های مرمتی اعم از خانه معین‌الدین، خانه مولایی و خانه منصوری در منطقه الموت، مرمت و استحکام‌بخشی ضلع‌غربی خانه تاریخی حکیم افضل، استحکام‌بخشی بام امامزاده حسین(ع)، ساماندهی و مرمت مسجد جامع، مرمت خانه تاریخی زینعلی، استحکام‌بخشی زیر زمین خانه تاریخی نبوی، ساماندهی و مرمت مسجد تاریخی سبز، برج‌های دوگانه خرقان در منطقه آوج و… از جمله برنامه‌های این اداره کل در ایام مبارک دهه فجر است.

48