فرمانده انتظامی استان از توقیف یک دستگاه تانکر و کشف ۳۰هزار لیترگازوئیل قاچاق در شهرستان بوئین زهرا خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار علی ابراهیمی، فرمانده انتظامی استان در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: ماموران انتظامی شهرستان بوئین زهرا حین گشت زنی در محور "بوئین زهرا–اشتهارد" به یک دستگاه  تانکر حمل سوخت مشکوک شده و  آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

او افزود: پس از هماهنگی قضائی و در بازرسی از خودروی مورد نظر ۳۰هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع "گازوئیل" به ارزش ۲میلیارد و ۴۰۰میلیون ریال کشف و یک نفر متهم نیز دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان قزوین در پایان با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد خاطر نشان کرد: پلیس با عزم راسخ با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی برخورد می کند و شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت های مجرمانه، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

48