سرمربی تیم فوتسال بانوان پالایش نفت آبادان گفت: خوشبختانه بازیکنانم از موقعیت هایی که در جریان بازی به دست آوردند به درستی استفاده کردند و این سبب پیروزی ما شد.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، نرگس علوانی پس از برد تیمش مقابل تیم فوتسال بانوان پارس آرا شیراز اظهار کرد: بازی به سبب خرابی دستگاه شوک آمبولانس با تاخیر آغاز شد و بچه‌های ما که از لحاظ بدنی خود را به طور کامل گرم کرده بودند به خاطر این تاخیر نتوانستند آن گونه که می بایست خودشان را نشان دهند و در نیمه ی نخست یک گل از حریف دریافت کردیم.

وی افزود: در نیمه دوم با توجه به صحبت‌هایی که با بازیکنان داشتیم آنان از موقعیت ها به درستی استفاده کردند و پیروز این دیدار شدیم.

وی تصریح کرد: از بازیکنان تشکر می کنم زیرا به رغم تاخیر پیش آمده اما با تمرکز، بازی را دنبال و نتیجه خوبی را به دست آوردند.

48