سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم در آیینی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) و دهه سربازان گمنام امام زمان(عج) و حراست‌ها از مدیرکل، معاونان و پرسنل اداره کل حراست سازمان منطقه آزاد قشم تقدیر کرد.

به گزارش خبرآنلاین از قشم، کیهان عباسیان سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم در این آیین با تبریک میلاد قائم آل محمد (عج) و دهه سربازان گمنام امام زمان (عج) و حراست‌ها گفت: همه ما عضو حراست هستیم و باید از انقلاب، اسلام و داشته‌های این کشور حفاظت کنیم.
وی با اشاره به اینکه اداره کل حراست سازمان منطفه آزاد قشم به عنوان یک مجموعه توانمند، توانسته است بین مسوولیت حراستی و مسوولیت اجتماعی خود توازن برقرار کند، افزود: حراست با رصد، نظارت و ورود به  امور و مسایل مختلف  سازمان و همکاری و همفکری با مدیران آن توانسته است خدمات قابل قبولی را به مجموعه سازمان منطقه آزاد و مردم قشم ارائه کند.
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: ورود به مشکلات فرهنگی واجتماعی و مسایل سیاسی و اقتصادی از جمله فعالیت‌های عزیزان در حراست است که این فعالیت ها با وجود کارشناسان مجرب و متخصص درهر حوزه نتایج مطلوبی داشته است.
به گفته عباسیان اداره کل حراست سازمان منطقه آزاد قشم در طول این سال ها با تربیت و بکارگیری این کارشناسان در حوزه های مختلف توانسته است ضمن نظارت دقیق بر امور از شکل گیری و بروز برخی ناهنجاری ها در سطح سازمان و جامعه پیشگیری نماید.
وی همچنین از اقدامات و عملکرد این اداره کل در حوزه پدافند غیرعامل تقدیر کرد و موفقیت های آن را بخصوص در سطح کشوری تبریک گفت.
گفتنی است در این آیین که کیهان عباسیان سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم، مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و  گردشگری، ضرغام احمدوند مدیرکل حراست، حسین رفیعی مشاور امنیتی و انتظامی و حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم در آن حضور داشتند از مدیر کل، معاونان و پرسنل اداره کل حراست این سازمان  با اهداء لوح و گل تقدیر شد.

۴۶