به گزارش خبرآنلاین از لرستان : حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سال جدید به مردم ولایت مدار لرستان گفت: توفیقی برای من و همکاران است که در سفر به لرستان در کنار مردم عزیز باشیم تا بتوانیم مشکلات آنها را بررسی نماییم .
وی افزود: در ابتدا باید یعلت تاخیر در سفر و همچنین لغو حضور در اجتماعات مردمی بعلت ویروس کرونا از مردم استان عذرخواهی کنم .
حجت الاسلام والمسلمین رییسی ادامه داد : بهمین علت ۲۲ نفر از همکاران قوه به تمام شهرهای استان سفر کردند و وضعیت سازمان های اداری وابسته دستگاه قضا را بررسی کرده که انشالله در شورای قضایی و اداری استان با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان ،استاندار و همکاران قضایی مطرح و تصمیم گیری خواهیم نمود .
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه مسئولان عالی قضایی در نشست ها حضور خواهند داشت اظهار داشت : بخشی از تصمیم گیری ها را در استان و بخشی از آنها نیز که نیاز به پیگیری در مرکز دارد در تهران بررسی و انجام خواهند شد .
سید ابراهیم رییسی در ادامه با اشاره نشستهایی که در استان برگزار می شود تصریح کرد: نشست با همکاران قضایی ، نشست با مدیران دستگاهها، و نشست با نمایندگان اقشار مختلف را در برنامه داریم اما این کفایت نمی کند ولی آنچه بررسی میشود پیگیری و در راستای حل آن اجرایی خواهد شد .
رییس قوه قضاییه اظهار امیدواری کرد: انشالله با اجرای عدالت و حضور در استان بتوانیم در گشایش زندگی مردم و همکاران قضایی موثر واقع شویم .
سید ابراهیم رییسی همچنین با ادای احترام به شهدای لرستان گفت: به ۶۳۰۰ شهید لرستان ادای احترام می کنیم خانواده های شهدا،جانبازان و ایثارگران سندهای زنده دفاع مقدس و مقاومت و جانفشانی هستند .
46