سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم از برگزاری آزمون‌های بین‌المللی TOEFL iBT و GRE برای نخستین بار در مناطق آزاد و جنوب کشور در جزیره قشم خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از قشم، کیهان عباسیان با اعلام این خبر گفت: مجوزهای لازم برای برگزاری این آزمون از موسسه ETS آمریکا (متولی برگزاری تافل) و سازمان سنجش آموزش کشور اخذ شده است.
وی ادامه داد: منطقه آزاد قشم به عنوان تنها منطقه آزاد به عنوان مرکز برگزار کننده این آزمون‌های بین‌المللی انتخاب شده است.
به گفته عباسیان، داوطلبان استان‌های هرمزگان، شیراز، بوشهر و دیگر شهرهای جنوبی کشور از این پس جهت شرکت در این آزمون‌ها مجبور به انجام سفر های طولانی و تقبل هزینه های اضافی نیستند و براحتی ضمن سفر به جزیره زیبای قشم می‌توانند در آزمون‌های مربوطه شرکت کنند. 
بنابر این گزارش، متقاضیان شرکت در این آزمون‌ها جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تاریخ‌های برگزاری آزمون و ثبت‌نام می‌توانند به سایت www.ets.org مراجعه و یا جهت طرح هر گونه پرسش با شماره ۰۹۱۲۰۰۴۷۰۲۹ تماس بگیرند.

46