مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی قزوین گفت: حدود ۱۲میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی خالص در سال۹۹ در نیروگاه شهید رجایی، تولید و به شبکه سراسری تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی فرهور، مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی در توضیح این خبر گفت: در سال گذشته، ۱میلیارد و ۵۰۴میلیون و ۶۹۳هزارکیلووات ساعت انرژی الکتریکی خالص در واحدهای سیزده‌گانه این نیروگاه، تولید و به شبکه سراسری تحویل شده است.

فرهور افزود: از این میزان انرژی، ۵میلیارد و ۴۴میلیون و ۹۱۸هزار کیلووات ساعت انرژی در واحدهای نیروگاه سیکل ترکیبی و ۶میلیارد و ۴۵۹میلیون و ۷۷۵هزار کیلووات ساعت انرژی در واحدهای نیروگاه بخار تولید شده است.

نیروگاه شهیدرجایی با دارا بودن ۱۳واحد بخاری و سیکل ترکیبی و تولید سالانه حدود ۱۲میلیارد کیلووات ساعت انرژی، ۴درصد از نیاز مصرف کشور را به این انرژی تامین می‌کند.

48