فرماندار الیگودرز گفت: روند تزریق واکسن کووید ۱۹ در مرکز تجمعی واقع در محل ناحیه مقاومت بسیج سابق، از سرعت و دقت بالایی برخوردار بوده و خوشبختانه این مرحله از واکسیناسیون عمومی، به نحو احسن در حال انجام است.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، ماشااله نعمتی" به اتفاق فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، معاون سیاسی، معاون عمرانی فرمانداری و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، از روند واکسیناسیون عمومی علیه بیماری کووید ۱۹ در این مرکز بازدید کردند.

نماینده عالی دولت در شهرستان، ضمن گفتگو با تعدادی از مراجعین، روند فراخوان و مراحل مختلف تزریق واکسن را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

 عبداله ملاطاهری سرپرست شبکه بهداشت و درمان با اشاره به گروه‌های هدف این مرحله، افزود: در این مرحله تزریق واکسن کووید ۱۹ جهت افراد بالای ۷۰ سال اجرا خواهد شد و انتظار می‌رود در طی هفته های آینده به پایان رسیده و طبق زمانبندی های انجام شده، در گروه‌های بعدی سنی نیز اجرا خواهد شد.

46