به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مرکز آمار ایران، در خرداد ماه ۱۴۰۰ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به این شرح است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با ۲،۷ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ۴،۸ درصد، "کنسرو ماهی تن" و " گوشت گاو یا گوساله " با ۱.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ۲.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۴،۲ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ۴.۱ درصد بوده است.