تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

تیم استقلال در دیداری دوستانه به مصاف رجیونال امارات رفت که این بازی با برتری ۷ بر یک تیم شاگردان فرهاد مجیدی همراه بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال استقلال در جریان یک دیدار تدارکاتی به مصاف تیم رجیونال امارات رفت که این بازی در پایان با پیروزی ۷ بر یک آبی‌پوشان به پایان رسید.

گل‌های این بازی را سبحان خاقانی در دقیقه ۸ و ۴۵، محمدحسین مرادمند در دقیقه ۳۰، امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه ۳۸، احمد موسوی در دقیقه ۵۱، محمدرضا آزادی در دقیقه ۸۴ و فردین رابط در دقیقه ۸۷ به ثمر رساندند.

در این بازی گابریل پین، مربی جدید تیم فوتبال استقلال در محل بازی حضور داشت و نظاره‌گر عملکرد بازیکنان بود. همچنین محمد دانشگر در دقایقی از بازی در زمین حضور پیدا کرد و از فردا (چهارشنبه) به تمرینات تیم اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: ببینید | گل اول ایران به عراق توسط علیرضا جهانبخش

253 251

منبع: خبرآنلاین