عبدالله کعبی بر این باور است که آنچه منجر به انتخاب علی​آبادی به عنوان سرپرست وزارت نفت شده است، همفکری و نزدیکی او با رئیس​جمهور است.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت​وگو با خبرآنلاین، انتساب های اینچنینی را بر خلاف مصالح ملی کشور دانست و افزود: اگرچه سرپرستی با وزارت فرق می​کند و هنوز آقای علی​آبادی به عنوان وزیر به مجلس معرفی نشده​اند اما آقای علی آبادی فردی خارج از مجموعه نفت است و تا کنون هیچ سابقه نفتی​ای نداشته است. از این رو مشکل می​تواند مدیریت مطلوبی را در این وزارتخانه ارائه دهد.

وی با تاکید بر اینکه در بخش​های تخصصی باید افراد کار آزموده و شناخته شده به کار گرفته شوند، یادآور شد: سرپرست تعیین شده اگر در سازمان تربیت بدنی توانایی کافی داشت او را جا به جا نمی​کردند. حتی زمانی که  او به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو که به نسبت وزارت نفت، وزارتخانه محدودتری بود نیز به مجلس معرفی شد، رای لازم را نیاورد.

نماینده آبادان با بیان اینکه «نفت» متاثر از اتفاقات روز دنیا است، تصریح کرد: اگر درگوشه​ای از دنیا اتفاقی بیفتد، در قیمت نفت اثرگذار خواهد بود. به طور کلی تمامی مسائل سیاسی داخلی و خارجی در امور نفتی موثر است و باید وزیر یا سرپرست وزارت نفت  اشراف کافی به همه امور داشته باشد.

کعبی ضمن اعلام احترام به شخص علی​آبادی، بار دیگر بر بی​تجربگی وی در امور نفتی اشاره کرد و گفت: متاسفانه رئیس​جمهور نزدیکانش را در مصادر منصوب می​کند و به تخصص​های مربوطه کاری ندارد. به این ترتیب نظام اجرایی کشور آسیب می​بیند.

وی با پذیرش این نکته که رئیس​جمهور حق انتصاب مدیران و وزرای خود را دارد، ادامه داد: اما عدم ثبات مدیریتی و برخوردهای مورد تردید، مناسب مصلحت کشور نیست. رئیس​جمهور در وزارت راه با این همه مشکل و سانحه، وزیر را عوض نکرد اما در وزارتخانه نفت که مشکل خاصی وجود نداشت، یک باره وزیر را عوض کرد که جای تعجب دارد.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس از زنگنه و آقازاده به عنوان قدرترین وزرای نفت ایران در دوران پس از انقلاب یاد کرد و گفت: وزرای نفت دو دولت آقای احمدی​نژاد نیز هر یک در مقطع خودشان خوب عمل کردند. آقایان وزیری هامانه ونوذری از مجموعه نفت بودند و کارهای خوبی هم کردند. میرکاظمی هم اگرچه با پالس​های منفی​ای در ابتدا روبرو بود اما توانست خودش را با مجموعه همراه کند و تازه روی غلتک افتاده بود که یک باره برکنار شد.

به گفته وی، نمیانده ایران در اجلاس اپک باید بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد و از حقوق ایران دفاع کند. این در حالی است که به نظر نمی​رسد که علی​آبادی از چنین توانی برخوردار باشد.

کعبی که می​گفت از علی​آبادی برای حضور در جلسات کمیسیون انرژی دعوت نشده است، از بی​توجهی​های رئیس​جمهور به گزارش​های تخصصی و انتقادات کارشناسی و الزامات قانونی دولت به اجرای مصوبات مجلس گلایه کرد و گفت:  در حال حاضر که مجلس اینقدر بر اجرای قانون تاکید دارد، دولت کنونی بیشترین قانون شکنی را دارد. این در حالی است که اجرای قانون غلط، بهتر از بی​قانونی است. اما متاسفانه دولت از اجرای مصوبات مجلس سرباز می​زند.

/29

منبع: خبرآنلاین