رئیس کل دادگستری مازندران از ورود دستگاه قضایی استان در تسریع اجرای طرح ملی فرودگاه بین الملی ساری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، حجت الاسلام صادق اکبری افزود: اجرای طرح‌های عمرانی از حقوق حقه در ایجاد رفاه و آسایش مردم شریف استان بوده که هر نوع اخلال در روند اجرایی آن و معطل ماندن طرح‌های اینچنینی از سوی مسئولان یا عوامل اجرایی؛چیزی جز تضییع بیت المال و نادیده گرفتن حقوق عامه نیست.

وی پیگیری مستمر دستگاه قضایی استان و دعوت از کارگزاران امر در جلسات مکرر شورای حفظ‌حقوق بیت‌المال در جهت تسریع و بهره برداری طرح‌های عمرانی و خدماتی را موجب رضایتمندی عموم دانست.

اکبری تصریح کرد: اساس کار در قوای سه گانه بر ارتقا همدلی و وفاق در مسیر خدمت رسانی به مردم بوده و این مهم در استان مازندران با همت و تلاش همه مسئولان اجرایی، نمایندگان ملت و دستگاه قضا نمود برجسته ای داشته و مسیر خدمت رسانی در ایجاد امنیت، آسایش و رفاه هم‌استانی‌های مازندرانی را هموار خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان خاطرنشان کرد: با ورود دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندورود با همکاری و همراهی ساکنین منطقه مشکل اساسی طرحی که حدودا بیست سال بر زمین مانده بوده رفع و گامی موثر در راستای تکمیل پروزه ملی برداشته شد.

46