فیلم «جرم» ساخته مسعود کیمیایی در برنامه این هفته «هفت» بدون حضور کارگردانش نقد شد.

به گزارش خبرآنلاین، این هفته فریدون جیرانی برخلاف هفته​های گذشته از دو منتقد دعوت کرده بود تا در مورد این فیلم و کارگردانی مسعود کیمیایی صحبت کنند.

مسعود فراستی به عنوان مخالف و علی معلم به عنوان موافق این فیلم به بحث در مورد اثر مسعود کیمیایی پرداختند. فراستی در بخشی از این برنامه با اشاره به این موضوع که کیمیایی بعد از فیلم «قیصر» مدام در حال تکرار خودش بود و بر اساس نوستالژی که نسبت به گذشته داشت ، فیلم می​ساخت، گفت:« در حال حاضر اما به نظر می​رسد او دیگر این نوستالژی را هم ندارد و ادای آن را در می​آورد.»

 او نتیجه گرفت که کیمیایی طی این سال​ها بیشتر ادای خودش را در می​آورد. علی معلم اما در پاسخ به مولفه​های سینمای کیمیایی اشاره کرد و او را فیلمسازی مولف و صاحب سبک دانست و گفت:« اصلا کیمیایی نمی​تواند و نباید ادای کس دیگری را در بیارد، یعنی به نظر شما او باید ادای من یا مهرجویی را در بیاورد. ضمن این که او اصلا ادا در نمی​آورد، او در جهان خودش به خلق اثر دست می​زند.»

پخش گفت و گوی ضبط شده جیرانی با مسعود کیمیایی یکی دیگر از  بخش​های این برنامه بود.

5757

منبع: خبرآنلاین