معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس آمار منتشر شده حدود ۳۰ درصد اصناف در چهارمحال و بختیاری واکسینه نشده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال :  مهندس سید راشد جزایری در گفتگو زنده بخش خبری شبکه استانی جهانبین اظهار داشت: از اول آبان ماه ۱۴۰۰ اصنافی که نسبت به واکسیناسیون علیه کرونا اقدام نکرده باشند از ارائه خدمات در استان منع خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برنامه ستاد ملی کرونا با توجه به اینکه تمام استان‌های کشور از قله پیک پنجم شیوع بیماری کرونا گذر کرده بودند اما متاسفانه هم اکنون ۷ استان در سطح کشور مجدداً با افزایش میزان ابتلا به کووید۱۹ مواجه هستند.

وی ادامه‌داد: هرچند چهارمحال و بختیاری جزو این استان ها قرار ندارد اما در این استان از روند شیب نزولی میزان ابتلا به بیماری کرونا کاسته شده است که به عنوان یک زنگ خطر و هشدار می باشد.

جزایری از مردم خواست:همچنان با رعایت پروتکل های بهداشتی از افزایش میزان بیماری کرونا جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه هم اکنون در سطح کشور میزان رعایت شیوه های نامه های بهداشتی به حدود ۴۶ درصد کاهش یافته است.

جزایری در ادامه افزود: هم اکنون ۵ نوع واکسن در استان چهارمحال و بختیاری موجود است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با استقبال خوب مردم از واکسیناسیون، در حال حاضر بالای ۷۵ درصد پوشش واکسیناسیون در چهارمحال و بختیاری تحقق یافته است و ۴۹ درصد با تزریق دو دوز واکسن به صورت کامل پوشش داده شده اند.

به گفته وی؛ شهرستان فارسان کمترین میزان پوشش واکسیناسیون را در استان چهارمحال و بختیاری به خود اختصاص داده است. که از مردم شریف شهرستان ومسئولین درخواست شد که فرصت را مغتنم شمرده وحتی یک روز ویک ساعت واکسیناسیون را به تاخیر نیندازند