'میخاییل مارگلوف' نماینده رییس جمهوری روسیه در امور آفریقا که میانجی گری در مساله لیبی را از طرف کشورش برعهده دارد ،از آمادگی تونس برای میزبانی مذاکرات صلح لیبی خبر داد.
به گزارش منابع خبری روسیه، مارگلوف روز گذشته پس از دیدار با 'الباجی قائد السبسی' نخست وزیر تونس گفت: تونس برای میزبانی مذاکرات صلح لیبی در جزیره 'جبرا' واقع در قلمرو این کشور اعلام آمادگی کرده است.
وی افزود: تونس موافقت کرده است که در این جزیره میزگردی برای آغاز گفت وگوها میان طرف های مناقشه در لیبی با میانجیگری روسیه و اتحادیه آفریقا برپا کند.
نماینده رییس جمهوری روسیه در امور آفریقا همچنین خاطرنشان کرد که نخست وزیر تونس وی را از نتیجه مذاکراتش با رهبر شورای ملی انتقالی لیبی که در تونس بسر می برد، مطلع کرد.
مارگلوف با اشاره به آمادگی طرف های مناقشه در لیبی برای مذاکره و خودداری از دادن شعار جنگ تا پیروزی کامل اظهار داشت: با اطمینان می توان گفت روند مذاکرات برای حل و فصل بحران لیبی آغاز شده است.
مارگلوف دو هفته پیش با رهبران مخالفان حکومت لیبی و روز پنجشنبه هم با نخست وزیر و وزیر امور خارجه لیبی دیدار و در باره راه های پایان یافتن مناقشه مسلحانه و برقراری آتش بس با آنها مذاکره و تبادل نظر کرد.
وی پیشنهاد کرد که 'معمر قذافی' حاکم لیبی در ازای مصونیت قضایی از مقام خود داوطلبانه کناره گیری کند که این پیشنهاد از طرف حکومت لیبی رد شد.51261
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۵
ایرنا نوشت:
منبع: ایرنا