به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، حسن کوماسی؛ مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به اینکه از ابتدای مشمولیت صنف طلافروشان در قانون مالیات بر ارزش افزوده از مهر ماه ۱۳۸۹، همواره معافیت اصل طلا از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده مورد مطالبه بوده است گفت: خوشبختانه این موضوع در قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده در تاریخ ۱۴۰۰.۰۴.۱۳ تصویب شد و شش ماه بعد یعنی در ۱۳ دی ماه اجرائی میشود.
وی افزود: بر اساس جزء (۱) و (۲) بند ب ماده ۲۶ قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده، اصل طلا، جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مذکور از مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف شده و فقط اجرت ساخت، حق العمل و سود فروشنده که از مشتری دریافت می شود مشمول نرخ ۹ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده است.
مدیرکل دستگاه مالیاتی استان آذربایجانغربی با تاکید بر اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ اظهار داشت: صنف محترم زرگر و طلافروش از تاریخ مذکور مکلف هستند که مالیات بر ارزش افزوده را فقط از اجرت ساخت، حق العمل و سودی که از مشتری دریافت می کنند دریافت و ۹ درصد آن را به سازمان امور مالیاتی پرداخت کنند.
کوماسی افزود: از تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ دریافت مالیات و عوارض ارزش افزوده از اصل طلا، جواهر و پلاتین توسط طلافروشان خلاف قانون است و قانونگذار در صورت عدم رعایت این موضوع، جرائم سنگینی برای متخلفان پیش بینی کرده است.
46