رییس هیات اسکواش منطقه آزاد قشم از برگزاری دوره آموزش ورزش «پدل خیابانی» در روزهای ۱۶ و ۱۷ بهمن ماه با همکاری هیات اسکواش کشور در محل کمپ پارک شهر قشم خبر داد.

به گزارش  خبرآنلاین از قشم، محمد مهدی برنجی با بیان این مطلب، افزود: هدف از برگزاری این دوره آموزشی ضمن معرفی رشته ورزشی پدل، آشنایی با قوانین این بازی و توسعه و ترویج این ورزش مهیج بود.

وی ادامه داد: دوره آموزشی پدل خیابانی به عنوان نخستین دوره در جزیره قشم به صورت عمومی و با هدف آموزش نونهالان و نوجوانان برگزار شد که خوشبختانه با استقبال بزرسالان نیز مواجه گردید.

رییس هیات اسکواش منطقه آزاد قشم تصریح کرد: برای توسعه همگانی پدل و اسکواش در منطقه آزاد قشم برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته که با اجرایی شدن آنها امیدواریم بتوان مخاطبین بیشتری جذب این رشته های ورزشی مهیج شوند.

48