بازی دوستانه بین تیم های سپاهان و اسپانیول اسپانیا دهم شهریور امسال پیش از برگزاری دیدار این تیم مقابل السد قطر برگزار می‌شود.

دیدار دوستانه سپاهان و اسپانیول اسپانیا که قرار بود روز پنجم مرداد برگزار شود به دلیل مخالفت لوکا بوناچیچ و اینکه شرایط برای دیدار هفته اول با استقلال سخت می شود، لغو شد.
اما با پیگیری های صورت گرفته توسط باشگاه سپاهان قرار شد در تاریخ دهم شهریور سپاهان و اسپانیول اسپانیا دیداری دوستانه را در اسپانیا برگزار کنند.
این دیدار با حضور همه بازیکنان سپاهان و به منظور افزایش آمادگی بازیکنان این تیم اصفهانی برای شرکت در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برگزار می‌شود.
سپاهان ۲۳ شهریور امسال در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف السد قطر می‌رود و پیش از این دیدار به دنبال آمادگی و افزایش آمادگی بازیکنان خود است.

251 43

منبع: خبرآنلاین