در آخرین روز از دهه پر خیر و برکت کرامت و در سالروز ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا(ع) مراسم باشکوه اختتامیه جشن های دهه کرامت و تجلیل از کانون های برتر در استان قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در آخرین روز از دهه پر خیر و برکت کرامت و در سالروز ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا علیه آلاف تحیه وثنا مراسم باشکوه اختتامیه جشن های دهه کرامت و تجلیل از کانون های برتر با حضور امام جمعه قزوین، استاندار، مدیران ارشد استانی، فرماندهان نیروهای نظامی انتظامی و جمع کثیری از خادمیاران و یاوران رضوی از سراسر استان قزوین در سالن اجتماعات دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) برگزار شد.

حسن‌علی نوروزی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی و مسئول ستاد دهه کرامت استان در ابتدای این مراسم ضمن عرض خیر مقدم به مسئولین و حضار، گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته کانون‌های خدمت رضوی تخصصی وعمومی ارائه داد.

او اظهارکرد: درسال1401 موضوع محله‌محور کردن خدمات یکی از برنامه‌ها و طرح‌هایی است که به ‌صورت آزمایشی در استان قزوین درحال اجراست و در این طرح هر کانون خدمت رضوی مسجد، همه خدمات تخصصی وعمومی را به خانواده‌های نیازمند محله خودشان ارائه می کنند.

نوروزی افزود: یکی دیگر از برنامه‌ها و موضوعاتی که درحال پیگیری و اجرا داریم تخصصی کردن خدمات با همکاری و مشارکت دستگاه‌های مرتبط با کانون‌های تخصصی است که در اجرا و پیاده‌سازی این طرح نیاز به همکاری، مشارکت و مساعدت مدیران محترم دستگاه‌ها، نهادها و ادارات است.

سپس آیت‌الله عابدینی در سخنرانی خود ضمن تشریح شرایط وموقعیت حاکم برآن زمان از استقبال خوب و پرشور مردم و شیعیان درمسیر عبور حضرت امام رضا(ع) از مدینه به ایران و حدیث معروف سلسله‌الذهب را که حضرت در میان جمع کثیری از علاقه‌مندان فرمودند همچنین حدیث معروفی از حضرت امام رضاعلیه السلام که فرمودند خداوند رحمت کند به کسانی که امر ما را احیا می‌کنند را تفسیر و تشریح کردند.

او در پایان از زحمات خادم‌یاران و یاوران رضوی تشکر کرد و این روز عزیز را به همه خادمین امام تبریک گفت.

همچنین محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین در سخنانی از جایگاه ویژه امام علی‌بن موسی الرضا(ع) و مشهد مقدس در ایران اسلامی به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی و دومین شهر مهم در کشور نام برد و اظهار کرد که ما شیعیان و ایرانیان به وجود این بارگاه ملکوتی و این شهر مقدس افتخار می‌کنیم.

در پایان این مراسم از 8کانون خدمت رضوی تخصصی و 8کانون خدمت رضوی عمومی که براساس شاخص‌ها و معیارهای عملکرد سال گذشته به عنوان کانون‌های برتر شناخته شدند تجلیل به عمل آمد و همچنین از ۱۵دستگاه، نهاد، اداره و مراکزی که در طی سال گذشته و همچنین در ایام دهه کرامت همکاری نزدیک با دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی داشته و مشارکت کرده بودند نیز تجلیل شد و لوح تقدیر و هدایای معنوی خود را از دست نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و دیگر مسئولان دریافت کردند.

48