ایرانا در گزارشی از حاشیه بیست‌وهشتمین اجلاس سه روزه روسای آموزش و پرورش مناطق مختلف کشور نوشت:

امروز سخنان رییس جمهوری از ابتدا تا انتها با کلی تشویق حاضران همراه شد، گویی کلمه به کلمه سخنان او بر دل شرکت کنندگان می نشست. 

**مخالفت عده‌ای با تعطیلات در طول سال مقوله دیگری بود که رییس جمهوری به آن پرداخت و گفت: کار به ساعت طولانی نیست، زمانی که انسان استراحت کند وبه تعطیلی برود،کارآیی بالایی خواهد داشت، این موضوع بدیهی و ثابت شده است. 

**وی با اشاره به اینکه گاهی ممکن است دولت روز بین تعطیلات را تعطیل اعلام کند تا مردم بتوانند برای رفع خستگی کار به مسافرتی کوتاه بروند، گفت: در چنین مواقعی برخی می‌گویند دادن تعطیلات به مردم کاری اشتباه است.

احمدی نژاد افزود:این دسته افراد به بیراهه می‌روند، نگاهشان اشتباه است و به مردم بی‌اعتمادند. 

**رییس جمهوری در ادامه سخنان خود به توصیه یکی از علما به وی اشاره کرد و گفت: یکی از علما به من توصیه کرد که مقداری زمان خود را خالی کرده و آن را با خانواده سپری کنم.

احمدی نژاد گفت: این عالم به من نگفت که این مقدار کار کرده ای، در نقطه ای دیگر هم کار است، برو آنجا و کار آنجا را نیز انجام بده. 

** رییس جمهوری تاکید کرد که باید اداره های دولتی پنج‌شنبه و جمعه‌ها تعطیل باشند، زیرا این امر کارایی کارمندان را تا حد بسیاری بالا می برد.

روسای آموزش و پرورش مناطق مختلف کشور برای نشان دادن خوشحالی خود از سخنان خوب و منطقی رییس جمهوری به طور مرتب کف می‌زدند و شعار رییس جمهور تشکر تشکر سر می‌دادند. 

** رییس جمهوری در پایان سخنان خود، شان و مرتبه یک فرهنگی و معلم را در این دنیا قابل مقایسه با هیچ چیز ندانست و تصریح کرد: یکی از بهترین لحظات زندگی من زمانی بود که به عنوان عرض ارادت بر دست معلم کلاس اول خود بوسه زدم. 

**رییس‌جمهوری در پایان به شعر پرمحتوایی که در دوران کودکی بسیار می‌شنیدیم اشاره کرد و گفت: 'درس معلم ار بود زمزمه محبتی، جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را... '

/2727

منبع: ایرنا