به گزارش خبرآنلاین، امیر طاهرخانی نماینده تاکستان در تذکری در پایان جلسه امروز گفت: برخی اشخاص با هویت معلوم که در مجلس رفت و آمد دارند، شب نامههایی را برای تخریب نمایندگان درجا نامهایهای دستگاهها قرار دادند.
وی افزود: این کار در گذشته صورت گرفته و هفته گذشته هم تکرار شد و گزارش آن به حراست داده شده اما برخورد لازم صورت نمی گیرد و به همین خاطر استمرار یافته است.
شهابالدین صدر نایب رئیس مجلس که در پایان جلسه امروز در غیاب لاریجانی ریاست جلسه را بر عهده داشت، در پاسخ به این تذکر گفت: توزیع شب نامه اساسا جرم است. اینکه علیه افراد از مسئولین کشور گرفته یا نمایندگان، مطالبی نوشته شود و اطلاعاتی غلط علیه افراد ارائه گردد، قطعا جرم است.
وی با بیان اینکه انشالله در هیات رئیسه این موضوع پیگیری خواهد شد، ادامه داد: امیدواریم با اقداماتی یپیشگیرانه از موارد آتی جلوگیری شده و تمهیداتی اندیشیده شود.
/2929