رئیس پلیس راهور استان قزوین از در نظر گرفتن تمهیدات ترافیکی در ایام پایانی دهه اول محرم در محل‌های تردد هیئات‌های مذهبی و برگزاری مراسمات عزاداری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سرهنگ مهرداد حسن‌پور، رئیس پلیس راهور استان قزوین با تسلیت ماه محرم و شهادت سید و سالارشهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع) اظهار کرد: باتوجه به پراکندگی مکان‌های برگزاری مراسمات عزاداری در شب‌های پایانی دهه اول محرم امسال درسطح شهر، تمهیدات ترافیکی ویژه برای کلیه مساجد، تکایا و امامزاده‌ها اندیشیده شده، در این ایام همکاران بنده در قالب تیم‌های خودرویی و پیاده امنیت ترافیکی مراسمات عزاداری را تامین می‌کنند.

او ضمن درخواست از مسئولان هیئات برای همکاری با پلیس، افزود: ایستگاه‌های صلواتی، باید به‌ گونه‌ای احداث شود که مشکلات ترافیکی و ایمنی برای عابرین و تردد وسایل نقلیه فراهم نشود.

سرهنگ حسن‌پور گفت: بحمدالله همکاری و همدلی بین پلیس و مسئولان هیئات‌های مذهبی وجود دارد و در جلسات متعدد هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا عزاداران حسینی بدون مشکل به عزاداری بپردازند.

این مسئول انتظامی ادامه داد: تردد کامیون‌ها در معابر منتهی به برگزاری مراسمات از ساعت ۲۰:۰۰ الی ۰۱:۰۰ ممنوع است و به عزاداران توصیه می‌شود با توجه به اینکه اغلب عزاداران عزیز ملبس به لباس تیره هستند، هنگام عبور در سطح سواره‌رو و عبور از عرض خیابان با احتیاط حرکت کرده و مراقب تردد وسایل نقلیه باشند.

او همچنین افزود: از امروز مورخ ۱۵مرداد ماه از ساعت۲۰ خیابان نادری به سمت میدان آزادی و تقاطع شهربانی و همچنین از سه‌راهی اسد آبادی به سمت خیابان انصاری و از چهارراه بازار به سمت مولوی و چهارراه انصاری مسدود است.

رئیس پلیس راهور قزوین در پایان بیان کرد: در شب و روز عاشورا کلیه مسیرهای منتهی به امام‌زاده حسین از خیابان نادری تا تقاطع شهربانی، تقاطع بازار به سمت خیابان انصاری و نهایتا تقاطع شهربانی، تقاطع شهربانی به سمت سلامگاه، خیابان منتظری به سمت سلامگاه و تقاطع ایرانگاز به سمت سلامگاه مسدود است و تمام تلاش خود را در این ایام به کارمی‌گیریم تا بتوانیم به نحو مطلوب امنیت این عزاداری‌ها را تامین و تداوم‌دهنده راه سرور وسالار شهیدان باشیم.

46