به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمدرضا نجفیالموتی، رییس حوزه قضایی بخش کوهین در تشریح این خبر اظهار کرد: این دو خانواده بزرگ ۱۵سال بر سر موضوعات ملکی اختلاف داشتند و همین امر موجب وقوع منازعات متعدد میان اعضاء خانواده و تشکیل پروندههای مختلف کیفری و حقوقی در مراجع قضایی شده بود.
او افزود: در ایام ماه محرم و در راستای پویش به عشق حسین (ع) می بخشم؛ با همراهی اعضاء شورای حل اختلاف و شورای شهر بخش کوهین جلسه صلح و سازشی میان بزرگان این دو خانواده برگزار شد و در نهایت با گذشت و مصالحه، اختلاف ۱۵ساله این دو خانواده پایان یافت.
رییس حوزه قضایی بخش کوهین در پایان با بیان اینکه آثار و برکات مصالحه در جامعه بسیار است، خاطرنشان کرد: با صدور احکام قضایی فصل خصومتله یا علیه طرفین صورت میگیرد و شاید این شیوه مورد قبول یک طرف از اصحاب دعوا قرار نگیرد و گاهاً موجب کینهتوزی شود و برکات مصالحه بهدست نیاید، اما در صلح و سازش، جلب رضایت طرفین دعوا اهمیت دارد و به همین خاطر ایجاد صلح و سازش و فصل خصومت با مصالحه از حیث روانی اثرگذار است و در دستور کار جدی حوزه قضایی بخش کوهین قرار دارد.