دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در دیدار با هیئت مدیره نظام پزشکی کرج گفت: به علت محرومیت پنهان در سرانه‌های درمان استان در زمان بودجه ۱۴۰۱، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مسئولین وزارت بهداشت و سرپرست علوم پزشکی استان را در مجلس گرد هم آوردیم که فکری جهت ارتقای سرانه‌های استان شود.

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ علیرضا عباسی گفت: طبق روایات دینی دو نعمت هستند که برای انسان مجهول می‌باشند یکی سلامتی و دیگری امنیت است بر این اساس اهمیت نظام سلامت مورد تأکید دین بوده و هست.

وی ادامه داد: پاندمی کرونا برای نظام سلامت و پزشکان امتحان بسیار خوبی بود و مرتبه اهمیت نظام سلامت را بر همگان ثابت کرد لذا با تمام توان باید تلاش کرد تا نظام سلامت تقویت شود.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب از اوایل کرونا به رعایت تمام موارد بهداشتی، استفاده از ماسک، واکسن و رعایت فاصله اجتماعی تاکید و التزام داشتند و به نظر کارشناسان امر اهمیت فراوان دادند که این رفتار ایشان برای ما به گونه ای آموزش است که در تمام موارد مذهبی و غیره آن به متخصصان امر مراجعه کنیم. اعتقاد ما هم بر این است که باید کار کارشناسی باشد و نظر کارشناسان در حوزه‌های مختلف اخذ شود بنابراین ما باید در تمام حوزه‌ها به نظرات خبرگان و کارشناسان اهمیت بدهیم، در مجلس هم فصل الخطاب مسائل پزشکی و مسائل مربوط به نظام سلامت، کمیسیون بهداشت می‌باشد.

وی با بیان اینکه مجموعه نظام پزشکی از سال ۸۳ قانون مترقی مجلس را دارد و بر اساس آن تعدادی تکالیف برای نظام پزشکی مشخص شده است، گفت: همچنین حقوقی هم برای آن تعریف شده است که باید ملزم به رعایت تمام موارد باشند.

عباسی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: سالانه ۱۴۰ هزار نفر مهاجرت به استان البرز صورت می گیرد در حالی که متناسب با بحث افزایش جمعیت، زیر ساخت‌ها افزایش پیدا نکرده‌اند. لذا باید با پیگیری همه مسئولین زیربط به دنبال متناسب سازی زیرساخت‌ها با جمعیت بود.

وی افزود: به علت محرومیت پنهان در سرانه‌های درمان استان در زمان بودجه ۱۴۰۱، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مسئولین وزارت بهداشت و سرپرست علوم پزشکی استان را در مجلس گرد هم آوردیم که فکری جهت ارتقای سرانه‌های استان شود. ارتقای سرانه‌های درمان مسئله اصلی است و ما در این راستا تلاش می‌کنیم.

او ضمن اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به ایران کوچک گفت: در سفر استانی رئیس جمهور به کرات کمبود تخت بیمارستانی و سرانه‌ها را مطرح کردیم که تبدیل به دغدغه اول و ادبیات رایج مسئولین اجرایی کشور شد. موضوعاتی مثل ظرفیت دانشجویان پزشکی که در کشور مطرح هست و موافق و مخالفینی دارد و شائبه تعارض منافع مطرح می شود نظام پزشکی باید در تبیین آن پیشقدم باشد.

وی در ادامه بیان داشت: در رابطه با نسخه الکترونیک و طرح دارویار هم که کمک و همراهی نظام پزشکی را می‌طلبند؛ انتظار این است که با رفع مشکلات و کمبودها محکم پای اجرای این طرح ها ایستاد و به بهترین نحو آنها را در استان و کشور پیاده نمود.

دکتر عباسی در پایان خاطرنشان کرد: انتظار داریم در طرح‌هایی که در حوزه پزشکی مطرح می‌شود و همچنین برنامه هفتم توسعه نقطه نظرات خود را اعلام کنند تا بتوان ظرفیت‌هایی جدید برای حوزه پزشکی ایجاد کرد یا نقص‌ها را برطرف کرد.