فرماندار آبیک گفت: ۶۰پروژه با اعتباری بالغ بر سه‌هزار و ۷۰۰میلیارد تومان در شهرستان آبیک و در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حامد فتوحی، فرماندار آبیک با اعلام این خبر اظهار کرد: یکی از اهداف دولت مردمی این است که طرح‌های نیمه‌تمام را اولویت‌بندی و آن‌هایی که برای مردم ضرورت دارد و متقاضی اتمام آن‌ها هستند هر چه زودتر تکمیل شود.

او افزود: خوشبختانه یکی از طرح‌های نیمه‌تمام این شهرستان پروژه انتقال آب بود که با پی‌گیری‌های به‌عمل آمده به اتمام رسید و در آستانه هفته دولت و طی مراسمی با حضور وزیر نیرو، استاندار و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی و جمعی از معتمدین و خانواده معظم شهداء و ایثارگران شهرستان افتتاح شد.

فتوحی گفت: ۶۰پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۷۰۰میلیارد تومان در شهرستان آبیک و در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار آبیک با بیان اینکه سیاست‌های دولت به گونه‌ای تعریف شده است که موجب تحقق عدالت و پیشرفت باشد، اضافه کرد: تلاش می‌کنیم با توزیع عادلانه اعتبارات و با نگاه ویژه به مناطق محروم و کم‌برخوردار شاهد ارتقاء سطح فرهنگی و عمرانی شهرستان به صورت عادلانه باشیم.

48