به گزارش خبرآنلاین، استناد نمایندگان متقاضی این تعویق این بود که این لایحه به خوبی و با دقت در کمیسیون اقتصادی بررسی نشده و سرشار از ابهام و تناقض است. اظهاراتی که به جای اعتراض ارسلان فتحیپور رئیس کمیسیون اقتصادی، با اعتراض رئیس پیشین این کمیسیون مواجه شد.
غلامرضا مصباحیمقدم در تذکری با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی بسیار بر این لایحه کار کرده است، افزود: مرکز پژوهشها و بخش خصوصی نیز کمک بسیاری کردند و دولت هم خیلی بر روی آن کار کرده است. چرا بیهوده میگویید این لایحه پر از تناقض و ابهام است؟ چند ماده آن تا کنون اصلاح شده است؟ آنها که مدام پیشنهاداتی میدهند که رای نمی آورد، به دنبال تناقض آفرینیاند!
او از نمایندهای نام نبرد اما محمدمهدی مفتح بود که برای اصلاح تک تک مواد پیشنهاداتی ارائه می داد که غالبا مصوب هم نمیشد.
از آنجا که دولت مخالف تاخیر در بررسی لایحهاش بود، تعویق در بررسی این لایحه از دستور کار خارج شد. اما مصطفی کواکبیان در تذکری گفت: بررسی این لایحه مطول، دو ماه وقت ملک و مملکت را صرف خود می کند. بهتر است به جای این وقت کشی، به امور مهمتر در مجلس پرداخته شود.
گفتنی است امین حسین رحیمی نماینده ملایر در نطق امروزخود با بیان اینکه دولت ایجاد اشتغال را به هر استان واگذار کرده است و ارائه تسهیلات را به اشتغالزایی بیشتر منوط کرده است، افزود: از این رو مسابقهای برای ارائه آمار بیشتر میان مسئولان شروع شده است. اما مردم وقتی اشتغالزایی دولت را باور میکنند که فرزندانشان سر کار بروند! ارائه آمارهای غیرواقعی نه تنها منجر به افزایش وجهه دولت نمیشود بلکه وجهه دولت نزد مردم را نیز مخدوش میکند.
وی بر این اساس افزود: بهتر است از ارائه آمارهای مسابقهای راجع به اشتغال پرهیز کنیم و با حمایت از کارآفرینان به فکر اشتغال واقعی باشیم. وقتی جوانان بیکار کاری بیابند، خودشان اشتغالزایی ر ا درک می کنندو از دولت تشکر خواهند کرد.
نماینده ملایر در ادامه اظهار داشت: مصرانه از دولت میخواهم قانون هدفمند کردن یارانهها را به درستی اجرا کرده و سهم بخش صنعت و کشاورزی را پرداخت کند تا این دو بخش متضرر نشده و به بیکاری بیشتر دامن زده نشود.
سخنگویکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس همچنین در خصوص تعیین مبلغ 90 میلیونی برای دیه گفت: تعیین میزان ریالی دیه به عهده رئیس قوه قضاییه است. خسارت وارده به خانواده زیان دیده، خیلی بیشتر از مبلغ دیه است.
/2929