درحالیکه برخی روزنامه ها از پشیمان بودن ژوزه مورینیو بابت حرکتش در پایان بازی با بارسا خبر می دادند،اظهار نظر سخنگوی او بازهم خبرساز شد.

الادیو پارامس سخنگوی آقای خاص در گفتگویی با روزنامه آ اس چاپ اسپانیا عنوان کرد مورینیو از این بابت برخوردی که با تیتو ویلانوا انجام داده  اصلا پشیمان و ناراحت نیست چون تنها برای حفظ منافع باشگاه رئال مادرید دست به این کار زد!!

او همچنین اشاره کرده ویلانوا در طول بازی دائما به نیکمت رئالی ها اهانت می کرده و در واقع او این ماجرا را شروع کردو مورینیو در عکس العمل به اهانت های او مرتکب  این حرکت عجیب شد.

اما انتشار این خبر عکس العملهایی را از جانب هواداران بارسا در پی داشته است و کامنتهای جالبی برای این خبر داشته اند. یکی از آنها مورینیو را هیتلر در مادرید لقب داده ودیگری هر گونه اظهار نظر در این زمینه را اهانتی آشکار به شعور تمامی فوتبال دوستان اسپانیایی دانسته است .  

آ اس /21 آگوست

41281

منبع: آسوشیتدپرس