مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: زنگ آماده‌باش ۱۰۰درصدی تیم‌های راهداری این استان برای اجرای عملیات برف‌روبی و مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در جاده‌ها به صدا درآمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جواد حق‌لطفی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین در تشریح این خبر اظهارکرد: به دنبال صدور هشدار نارنجی اداره کل هواشناسی، زنگ آماده‌باش ۱۰۰درصدی تیم‌های راهداری این استان برای اجرای عملیات برف‌روبی و مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در جاده‌ها به صدا درآمد و هم‌اکنون ۴۵۰راهدار به همراه ۳۰۰دستگاه ماشین‌آلات راهداری آماده ارائه خدمات هستند.

او افزود: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر بارش برف، کاهش محسوس دما و احتمال لغزندگی جاده‌ها توصیه می‌شود مردم از سفرهای غیر ضروری در روزهای آینده خودداری کنند.

حق‌لطفی گفت: رانندگان در صورت سفرهای ضروری نیز ضمن همراه داشتن زنجیر چرخ و سایر تجهیزات زمستانی، با سرعت پایین حرکت کرده و در صورت بروز هرگونه حادثه مراتب را به راهداران مستقر در سطح جاده و یا پلیس راه اطلاع دهند.

این مسئول ادامه داد: مردم می‌توانند آخرین وضعیت راه‌های استان را از طریق تماس با سامانه۱۴۱مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای، اطلاعات راه‌های استان و کشور جویا شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین اظهارکرد: همزمان با شروع بارش برف عملیات نمک‌پاشی و برف‌روبی نیز توسط راهداران این استان در حال انجام است و مشکلی از نظر تردد در راه‌ها وجود ندارد.

شدت بارش برف در راه‌های استان قزوین افزایش یافته و در برخی نقاط با کولاک همراه است.

گفتنی است؛ قزوین پنجمین استان از نظر تعداد گردنه‌های برف‌گیر در کشور است.

46