تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۱

گزارش شده جوانانی در مناطق پرتردد تهران دیده می شوند که عرفانهای جدید را به صورت رودررو تبلیغ می کنند. آنها بیشتر پیروان مکتب چینی فالون دافا هستند.

عرفانهای جدید در کشور، راه تازه ای را برای جذب افراد یافته اند. پیش از این، پیروان عرفانهای جدید، از طریق پایگاه های اینترنت، محیطهای دوستان و محفلها، سعی می کردند اشخاص جدید را به خود بخوانند ولی اکنون، روش تازه تبلیغات رودررو، در مراکز تردد شهروندان برای جذب پیروان جدید، آغاز شده است.

گفته می شود در مراکز پرتردد پایتخت، تعدادی از جوانان که خود را وابسته به این عرفانها می دانند، با دادن بروشور و کتاب به شهروندان، با آنها ارتباط می گیرند و به عرفانهای جدید، فراخوان می کنند.

گفته می شود تبلیغ این قبیل عرفانها در ایستگاه های متروی پایتخت در روزهای اخیر دیده شده. تعدادی از جوانان که خود را شاگرد مکتب‌هایی مانند فالون دافا یا فالون گونگ معرفی می‌کنند در ایستگاه‌های متروی تهران مشغول به پخش بورشورهایی برای تبلیغ چنین عرفانهایی هستند.

این جوانان خود را شاگردان این روشها می دانند و می گویند این قبیل مسایل، مکتب نیست و تنها راهی برای تزکیه و تمرین است.

در بروشورهایی که توسط جوانان فالون دافا، توزیع می شود مطالبی درباره کشته شدن و آزار و اذیت تمرین کنندگان این مکتب توسط دولت کمونیست چین گفته شده. همچنین آدرس های پایگاه های اینترنتی برای مشاهده مستندات این ادعا هم روی بروشور ذکر شده است.

در سال گذشته، موضوع عرفانهای نوظهور در دستور کار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس قرار گرفت و پلیس هم بارها اعلام کرده که با تبلیغ کنندگان و معتقدان به این عرفانها، مقابله خواهد کرد.

در هفته های گذشته نیز با دستگیری تعداد از اعضای عرفان حلقه، یا گروه کیهانی، اعترافات اعضای رده بالای این گروه، از تلویزیون پخش شد. ولی اکنون، برخی از اعضای عرفانهای تازه به این بهانه که "مکتب فکری" ترویج نمی کنند، می گویند این قبیل مسایل، در حوزه روانشناسی و تمرینهایی برای تمرکز و تزکیه نفس است.

گفته می شود پخش کنندگان این بروشورها، کتاب‌هایی از انواع تمرین‌های این مکتب را با خود همراه دارند. کتاب‌هایی که ادعا می کنند از میدان انقلاب تهران و از کتاب فروشی‌های معتبر تهیه کرده اند.

کتابهایی که توسط این افراد، تبلیغ می شود، حاوی تصاویری از مردی اهل چین به نام "لی هنگجی" است که پخش کنندگان بروشور اعتقاد دارند تنها یک استاد دارند و استادشان همین مرد است.این افراد شماره تماس و آدرس ایمیل خود را به مسافران مترو می دهند تا اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه خواستند با آنها تماس بگیرند.

این افراد می گویند فالون دافا یا فالون گونگ، روشی معنوی است که بر مبنای صحبت پیروانش برای پالایش، پرورش و تزکیه بدن و ذهن بر مبنای سه شعار «حقیقت»، «نیکخواهی» و «بردباری» است که در سال ۱۹۹۲ میلادی به وسیله لی هنگجی در چین تاسیس شد.

دولت جمهوری خلق چین در سال ۱۹۹۹ میلادی، این گروه را غیر قانونی اعلام کرد و برای جلوگیری از نفوذ این روش معنوی در بین مردم تلاش‌هایی انجام داده‌است.

47/233

منبع: خبرآنلاین