شانا نوشت:

وزیر نفت با اشاره به اهمیت نقش بی‌بدیل نیروی انسانی در صنعت نفت، بر ضرورت پرداخت هرچه سریع‌تر پرداخت‌های فوق‌العاده‌های کارکنان مناطق عملیاتی تاکید کرد.

 رستم قاسمی در بازدید از شرکت نفت فلات قاره ایران که روز گذشته (یکشنبه - 20 شهریور) انجام شد، با تاکید بر ضرورت پرداخت هر چه سریع‌تر فوق‌العاده کارکنان مناطق عملیاتی توضیح داد: شرکت نفت فلات قاره در خط مقدم تولید نفت قرار داشته و عملیات تولید در این مناطق به‌ویژه در حوزه دریا بسیار سخت است.

وی با بیان اینکه از همکاران صنعت نفت تقاضا دارم تا با همکاری یکدیگر، وزارت نفت و شرکت ملی نفت را در شان و جایگاه خود قرار دهند، گفت: مهم‌ترین وظیفه ما حفظ تولید و افزایش تولید نفت است که در این زمینه با توجه به آشنایی کار با مناطق عملیاتی، می‌دانم کارکنان این مناطق در چه شرایط دشواری انجام وظیفه می‌کنند.

امروز کار کردن در وزارت نفت نوعی جهاد است

قاسمی با بیان اینکه امروز کار کردن در وزارت نفت نوعی جهاد است، توضیح داد: وزارت نفت در خط مقدم اقتصاد کشور قرار دارد که مناطق عملیاتی تولیدی در راس آن هستند، بنابراین در گام اول با نگاه همدل و همفکر می توانیم زمینه اجرای پروژه‌های نفت را در کوتاهترین زمان ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه ایجاد انگیزه برای پرسنل از ضروریات و اولویت‌های صنعت نفت است، تبیین کرد: حفظ و نگهداشت منابع انسانی به طوری که در شان وزارت نفت و شرکت‌های تولیدی آن باشد، جزو برنامه‌های اصلی ما قرار دارد زیرا اعتقاد داریم با ایجاد انگیزه در کارکنان می‌توانیم هر برنامه‌ای را محقق کنیم. این انگیزه می‌تواند با پرداخت حق و حقوق پرسنل با در نظر گرفتن سختی عملیات محقق شود تا کارکنان احساس امنیت شغلی و روانی کنند.

به گفته وی ساختار مناطق عملیاتی باید به اندازه کافی جذاب باشد زیرا اولویت اول نگهداری کارکنان در مناطق عملیاتی است، بنابراین لازم است زیرساخت‌های خدماتی بهبود یافته و انگیزه کارکنان را ارتقا دهیم.

افزایش برنامه تولید نفت از حوزه فلات قاره به یک میلیون بشکه

وی با تاکید بر اینکه در برنامه پنجم توسعه باید ظرفیت تولید نفت شرکت فلات قاره به یک میلیون بشکه در روز برسد، یادآور شد: با در نظر گرفتن عدم‌النفع برداشت ذخایر هیدروکربوری از میدان‌های مشترک به اهمیت توسعه و برداشت هر چه سریعتر از این میدان‌ها پی خواهیم برد.

قاسمی با بیان اینکه بخشی از تاخیرهای مربوط به اجرای پروژه‌ها مربوط به پیمانکاران است، گفت: در وهله اول باید به آنها کمک کنیم تا مشکلاتشان را حل کنند و در گام نهایی اگر مشکلات حل نشد برای جلوگیری از زمین ماندن پروژه و تاخیر در برنامه‌های تولیدی نیاز به تعویض پیمانکاران خواهیم داشت.

/3131

منبع: شانا