در حالی که در ایران ستاره‌های تیم بزرگ پایتخت در شب قدر کودکان بی‌سرپرست را سر کار گذاشتند، ژاوی با زحمت توانست یکی از طرفداران خود را پیدا کند تا پیراهنش را به او هدیه بدهد.

 

 

 

به گزارش خبرآنلاین؛ پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، بازیکنان این تیم سوار بر اتوبوس، از میان انبوه هواداران خود رد شدند. در این میان یکی از هواداران خردسال تیم ملی اسپانیا اسم ژاوی را صدا می‌زد که به دلیل ازدحام جمعیت، صدا به گوش ژاوی نرسید و این کودک از ناراحتی اشک ریخت. خبرنگار یکی از شبکه‌های تلویزیونی اسپانیا این صحنه را دید و گفت‌وگوی کوتاهی با این کودک خردسال انجام داد.

ژاوی مدتی بعد این تصاویر را دید و پس از تماس با مسئولان تلویزیون، توانست این کودک خردسال را پیدا کند. هافبک تیم ملی اسپانیا طی مراسمی پیراهن بارسلونا را که پشت آن نام این دختر نوشته شده بود را امضا کرد و به او هدیه داد.

این اتفاق در حالی رخ داده که همین چند وقت قبل ستاره‌های تیم استقلال در شب قدر، کودکان بی‌سرپرست را که قرار بود به آن‌ها سر بزنند سر کار گذاشتند و دل این کودکان را رنجاندند.

43 43

 

منبع: خبرآنلاین