مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: طبق تفاهم ابتدایی با مشارکت سازمان اوقاف و ایرانسل، اولین شهرک تولید محتوای دیجیتال کشور در قزوین ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حجت‌الاسلام سیدمصطفی مجیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در جلسه ساخت اولین شهرک تولید محتوا در استان قزوین که با حضور دکتر خاموشی رییس سازمان اوقاف و امورخیریه کشور، دکتر عباسی آرند مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، استاندار قزوین و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امورخیریه استان قزوین برگزار شد؛ اظهارکرد: راه‌اندازی شهرک تولید محتوای قزوین جزو مصوبات سفر ریاست‌جمهوری است که طبق تفاهم ابتدایی با مشارکت سازمان اوقاف و ایرانسل، ساخته می‌شود.

او افزود: این شهرک شامل قالب‌های مختلف تولید محتوای پلتفرم‌های اینترنتی و مجازی، سینما و هنر و رسانه است و زیرساخت‌های آن در این شهرک ایجاد می‌شود و جزییات موارد اجرایی و بازه زمانی آن تا کمتر از یک‌ماه دیگر به اطلاع عموم می‌رسد.

حجت‌الاسلام مجیدی به اهداف ایجاد این شهرک و جامعه هدف آن اشاره کرد و گفت: در نظرداریم یک مرکز متمرکز با امکانات روز فضای دیجیتال، پویانمایی و پلتفرم‌های مجازی در این شهرک ایجاد کنیم تا شرکت‌های دانش‌بنیان، هنرمندان و مجموعه‌هایی که در حوزه تجاری‌سازی حوزه پویانمایی و پلتفرم‌های مجازی فعالیت دارند؛ بتوانند در این فضا به طور متمرکز فعالیت اقتصادی و فرهنگی خود را انجام دهند.

این مقام مسئول توضیح داد: امیدواریم که این اقدام به تولید محتوای کامل و جامع با فرمت‌های مختلف همچون پادکست، پویانمایی، جلوه‌های ویژه در عرصه سینما و... در این شهرک کمک کند تا هم حوزه فرهنگ و هم حوزه فضای مجازی و هم جوانان فعال در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی که در پلتفرم‌های مختلف تولید محتوا می‌کنند از امکانات این فضا بهره‌مند شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در پایان اظهارکرد: شهرک تولید محتوای دیجیتال که مصوبه هیات وزیران می‌باشد، می‌تواند به‌عنوان یک مرکز جامع در کشور در زمینه‌های مذکور خدمات گسترده‌ای را به جامعه هدف ارائه دهد.