نظرات خوانندگان در مورد تبعات اختلاس 3 هزارمیلیارد تومانی

در پی انتشار اخبار و تحلیل هایی در مورد اختلاس تاریخی از سیستم بانکی کشور، برخی خوانندگان خبرآنلاین، محاسبه های جالب توجهی را در توضیح بزرگی ابعاد این اختلاس انجام داده و ارسال کرده اند که می خوانید:

  • 1- احمد:میدانید سه هزار میلیارد تومان چند صفر دارد. اگر این مبلغ را به دو هزاری تبدیلش کنیم میشه1500000000 عدد دوهزاری اگر هر دو هزاری 16.5 سانتی متر باشد . میشود 247500 کیلومتر دوهزاری میدانیم فاصله زمین تا ماه 340000 کیلو متر است یعنی می شود تا کره ماه پول چید ....
  • 2- اصغر: اگر قیمت هر پرس غذا 5 هزارتومان باشه.می شه با این پول 600 میلیون غذا پخت و همه ایرانی ها رو تقریبا 3 روز صبحانه، ناهار و شما مهمون کرد.
  • 3- مستاجر: با این پول می شد در محله های به نسبه خوب تهران از قرار متری 3 میلیون تومان، یک میلیون متر مربع آپارتمان خرید.
  • 4- بیکار: اگه هزینه ایجاد هر شغل صنعتی پایدار 30 میلیون تومان باشه با این پول می شد 100 هزاربیکار رو صاحب شغل کرد.
  • 5- بی پول: اگه این پول تبدیل به 1 هزارتومانی بشه می شه 3 هزار و 696 هکتار رو باهاش فرش کرد!منطقه 6 تهران 2 هزار و 138 هکتاره!
  • 6- حسین: حداقل حقوق کارگران برای سال ۹۰ چیزی نزدیک ۳۳۰هزار و ۴۰۰تومان است پس 3 هزار میلیارد تومان حقوق ۹ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۵۲ کارگر است.
  • 7- مرتضی: قیمت هر بشکه نفت صادراتی ایران ۱۰۹ دلار است.درآمد ۱۴روز فروش نفت ایران می شود 3 هزار میلیارد تومان.
  • 8- رضا: اگر حداقل جهیزیه یک عروس 15 میلیون تومان باشه می شد برای 200 هزار عروس جهیزیه خرید.
  • 9- بدون نام: یکبار حساب کنید با این پول چه سرمایه گذاری ها می شد انجام داد؟ بنده یک مثال می زنم فقط با یک دهم این پول یعنی 300 میلیاردتومن می شد 50 قلم داروی اصلی ضد سرطان را ظرف 3 سال توسط یکی از همین شرکتهای داروسازی بورسی که عملکرد واضح و درستی هم دارند در کشور تولید کرد و قیمت این داروها در بازار دارو به یک چهارم یا کمتر کاهش داد.و دعای مردم و خیر و برکت دنیا و آخرت را همیشه داشت .

 ضمن تشکر از مخاطبانی که این نظرها را برای ما ارسال کرده اند، شما هم اگر در این خصوص، تحلیلی دارید آن را برای انتشار در قالب نظرهای همین خبر برای ما ارسال کنید.

/3131

منبع: خبرآنلاین