مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: تلاش می‌کنیم سهم سه‌درصدی معلولان از اشتغال در دستگاه‌های اجرایی محقق شود چراکه اشتغال از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل خودکفایی و استقلال فردی این اقشار است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی دهباشی‌پور، مدیرکل بهزیستی استان قزوین در تشریح این خبر اظهار کرد: اشتغال، بازتوانی، توانمندسازی و خوداتکایی افراد و خانوارهای تحت پوشش بهزیستی قزوین، مهمترین اهداف این اداره کل است.

او افزود: بهزیستی قزوین در سال۱۴۰۱ برای یک‌هزار و ۲۵۱مددجوی این استان تعهد اشتغال داشته است که از این تعداد ۷۵۷شغل ایجاد شده و ۳۰۳اشتغال در سامانه رصد ملی به ثبت رسیده است.

دهباشی‌پور گفت: همچنین این اداره کل امسال از محل تبصره۱۶ اقدام به معرفی۱۴۰۰ مددجو جهت خوداشتغالی به مبلغ ۱۴۹میلیون تومان کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین ۸۴نفر جهت اخذ تسهیلات خوداشتغالی به صندوق کارآفرینی امید از محل بند ب تبصره۱۸ معرفی شدند که تاکنون بالغ‌بر ۹۲میلیون تومان تسهیلات اخذ کردند.

او با بیان اینکه کارفرمایان می‌توانند از مشوق‌های به‌کارگیری معلولان استفاده کنند، افزود: هر کارفرمایی فردی از جامعه هدف بهزیستی را به‌کار گیرد، بهزیستی حق بیمه آن فرد را به مدت ۳۰سال پرداخت می‌کند و به ازای اشتغال هر نفر ۲۵میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به کارفرما پرداخت می‌شود.

دهباشی‌پور گفت: تلاش اداره کل بهزیستی قزوین بر این است که سهم سه‌درصدی معلولان از اشتغال در دستگاه‌های اجرایی را محقق کند، چراکه اشتغال از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل خودکفایی و استقلال فردی این اقشار است.

مدیرکل بهزیستی قزوین در پایان خاطرنشان کرد: ارائه خدمات توانبخشی حرفه‌ای و آماده‌سازی شغلی برای دستیابی به فرصت‌های شغلی مناسب با حفظ کرامت انسانی، ایجاد عدالت اجتماعی و تأمین استقلال نسبی از دیگر اقدامات این اداره کل در زمینه اشتغال مددجویان تحت پوشش در استان است.

46