به گزارش خبرآنلاین، حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی در دیدار جمعی از وکلای شرعی مقام معظم رهبری در شهرهای مختلف عراق که در حرم مطهر امام رضا(ع) انجام شد؛ به اشتراکات فرهنگی و تاریخی بین دو ملت ایران و عراق اشاره و با بیان این که این دو ملت در تمام جهات جز زبان، با یکدیگر مشترک هستند؛ اظهارکرد: ما عزت، پیشرفت، امنیت، عمران، رفاه و آبادی عراق را عزت و پیشرفت کشور خودمان میدانیم و هیچ جدایی بین ایران و عراق قایل نیستیم؛ ایران و عراق دو کشور بزرگ شیعه در منطقه هستند که باید یکدیگر را حمایت کنند.
وی با بیان این که آمریکا به دنبال نفوذ و استعمار عراق است، افزود: دشمنان، همدلی، وحدت و دوستی امت مسلمان را نمیپسندند و برای ایجاد تفرقه توطئه میکنند و از هیچ تلاش و خباثتی برای بد جلوه دادن خدمات جمهوری اسلامی فروگذار نیستند.
تولیت آستان قدس رضوی دفاع از حق را یکی از وظایف علمای مسلمان دانست و اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم به توبیخ و تقبیح کتمان کنندگان حق میپردازد؛ بنابراین دفاع از حق یک رسالت الهی است که در مسیر بیان و دفاع از آن نباید از شماتت سرزنش کنندگان هراس داشت.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی همچنین با بیان این که ما به میزبانی دو میلیون زائر عراقی در طول سال در ایران افتخار میکنیم؛ اظهار کرد: در حرم مطهر رضوی یک رواق و صحن را به زائران عربزبان حضرت رضا(ع) اختصاص دادهایم که عمده آنها زائران عزیز عراقی هستند.
۴۶