سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با حضور در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) به سوالات و دغدغه‌های مردم در حوزه اقتصادی استان پاسخ داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمدکاظم منزوی در این ارتباط تلفنی با مردم به سوالات و دغدغه‌های مردمی نظیر برنامه اقتصادی دولت در سال جدید، وضعیت ذخایر استان در حوزه کالاهای اساسی و مواد غذایی مورد نیاز، ارتقای کیفیت نان طبخ شده در استان و تشدید نظارت‌ بازرسان بر بازار پاسخ داد.

مردم استان می توانند از طریق ارتباط تلفنی ۱۱۱ با دولتمردان در تماس باشند و سوالات و دغدغه های خود را مطرح کنند.

هفته آینده نیز علی حیدری گوجانی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری روز شنبه ۱۹ فروردین ساعت ۹ تا ۱۱ صبح و زهرا حبیبی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری روز یکشنبه ۲۰ فروردین از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح پاسخگوی سوالات مردمی در سامانه سامد هستند.

منبع: خبرآنلاین