در عین حال، اینکه استادی در سطح دکتر موسی غنی‌نژاد، بعد از سپری شدن نزدیک به نیم قرن از وفات زنده‌یاد دکتر شریعتی، هنوز اندیشه‌های او را مسبب وضعیت نابسامان و خراب امروز اقتصاد ایران معرفی کند، از هر حیث تأسف‌بار است!

  • احمد زیدآبادی، فعال سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت :

  • اینکه بعد از ۴۴ سال آزمون و خطا در حوزۀ اقتصاد ایران و برملا شدنِ نتایج انواع سیاست‌ها و رسیدن به نقطۀ اسفبار کنونی، هنوز فردی مثل دکتر مسعود درخشان در کسوت استادِ اقتصادِ مسئولان اقتصادی کشور، نسخه‌های امتحان پس داده و مندرس و منجر به فاجعه را برای کشور توصیه کند، از هر جهت وحشت‌آفرین است!

  • در عین حال، اینکه استادی در سطح دکتر موسی غنی‌نژاد، بعد از سپری شدن نزدیک به نیم قرن از وفات زنده‌یاد دکتر شریعتی، هنوز اندیشه‌های او را مسبب وضعیت نابسامان و خراب امروز اقتصاد ایران معرفی کند، از هر حیث تأسف‌بار است!

بیشتر بخوانید:

۲۱۲۲۰

منبع: خبرآنلاین