با گذشت قریب به یکسال از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، دولت در اجرای این قانون موفق بوده است؟

به گزارش خبرآنلاین، این سوالی بود که در نشست خبری سیما از رئیس‌جمهور پرسیده شد و او در پاسخ گفت: قطعا 20 نیستیم و همیشه از ملت عقبیم. اما در مقایسه با دیگر کشورهایی که این کار را انجام دادند، نمره ملت ما 20 است.
وی از کسانی سخن گفت که در مخالفت با دولت حرفه‌ای شده‌اند و همین الان ساعت 11 شب هم منتظرند ببینند که او چه می‌گوید!!! اما پیش بینی آنها از تورم زیاد این طرح درست از آب درنیامد و تورم موجود هم ناشی از اتفاقات جهانی است.
رئیس‌جمهور از کاهش زیاد مصرف انرژی در کشور علی رغم افزایش بیش از یک میلیون خودرو خبر داد و افزود: کاهش فاصله‌های طبقاتی از دیگر دستاوردهای ما در اجرای این قانون است که انشالله تا پایان امسال به اهداف برنامه می‌رسیم.
اوبه ایرادات موجود در ساختارهای دولت هم اشاره کرد و از آغاز روند اصلاح آن یاد کرد. اما حیدری در باره نحوه پرداخت یارانه‌ها به بخش تولید پرسید و احمدی‌نژاد با طمانینه گفت که این یارانه در حال پرداخت است. کما اینکه نرخ برق و گاز بخش کشاورزی و تولیدۀ ارزان تر است. اما قرار نیست که ما پولی را به عنوان یارانه به برخی افراد بدهیم. یارانه ما تسهیلاتی در ازای اصلاح ساختار است. البته قبول دارم که کمی عقب هستیم که به دلیل بزرگی این کار است.
احمدی نژاد از لزوم برخی تنظیمات اداری جدید یاد کرد و ادامه داد: وزرات نفت و .. سال‌ها با این روش عمل کرده‌اند و حال که باید پول‌ها بگذارند وسط و درست هزینه کنند، قطعا مقاومت‌هایی می‌کنند.
او وعده افزایش حمایت از بخش دولت را ارائه کرد و گفت: برخی می گویند که تولید خوابید و مملکت رو به ورشکستگی است و چون کنتور ندارد همین طور حرف می‌زنند...! اما میزان سرمایه گذاری در بخش صنعت کشور 62 درصد بیش از سال گذشته بوده است. 44.6 اشتغالزایی در بخش صنعت داشته‌ایم. اشتغال ثبت شده در پروانه‌های ارائه شده هم 17.5 درصد افزایش یافته.
رئیس دولت که می‌گفت برخی منتقدانش معلوم نیست از کجا آمارهایی ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: تولید کالاهای مختلف افزایش یافته و تجارت داخلی ما هم افزایش یافته و واردات و صادراتمان برابر شده است. این از آرزوهای بزرگ سال‌های پیش بود که حالا محقق شده است.
او از جلساتش باصادرکنندگان خبر داد و ضمن تشکر از آنها گفت: صادرات غیرنفتی امسال ما 32.6 افزایش یافته که انشالله تا پایان سال 91 به 60 میلیارد صادرات خواهیم رسید. این عدد بزرگی است. در گذشته برای افزایش یک میلیارد، جشن ملی برگزار یم کردند!
رئیس جمهور که می‌گفت این آمارها را برای خوشحالی مردم ارائه می‌دهد، اضافه کرد: تا پایان امسال،
از مرز 45 میلیون دلار صادرات عبور می کنیم. این در حالی است که واردات ما تا 5.2 درصد کاهش یافته است. حال آنکه برخی به ما می‌گفتند هدفمندی را اجرا نکنید که صادرات ما دچار رکود می‌شود. اما دیدند که نشد!
ادامه دارد....
/2929
 
 
منبع: خبرآنلاین