به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «سیف الله اسداللهی» روز سه شنبه در حاشیه وبینار تخصصی بررسی آخرین وضعیت گندم و آرد استانهای سراسر کشور افزود: در استان البرز تعداد ۲ هزار و ۲۴۲ نانوایی فعال هستند که با نظارت دقیق بر فعالیت نانواییهای استان از تخلف در پخت نان و قاچاق احتمالی آرد سهمیهای جلوگیری به عمل میآید.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز بیان کرد: فاصله قیمتی نسبتا زیاد بین نان سهمیهای و آزاد موجب شده است که استقبال مردم بویژه در مناطق کم برخوردار از نانواییهای آزادپز کم شود و همین امر سبب شده تا این افراد با مشکل درآمدی مواجه شوند.
اسداللهی اضافه کرد: پیشنهاد ما این است که برای جبران کمبود نان، آردهای صرفه جویی شده از محل کسر سهمیه واحدهای متخلف را در اختیار نانواییهای آزادپز قرار دهیم و گروه آنها را از ۳ به ۲ تبدیل کنیم .
وی تاکید کرد: این پیشنهاد در کارگروه استانی البرز مطرح و تصویب شده که در صورت اجرای آن از قاچاق آرد جلوگیری به عمل خواهد آمد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: بر این اساس رستورانهایی که اقدام به پخت نان میکنند نیز آرد خود را غالبا از راههای قاچاق تهیه میکنند که در البرز مقرر شد لیستی از این رستوران ها که قابلیت پخت نان را دارند تهیه و نسبت به تخصیص آرد بانرخ آزاد به آنها تصمیمگیری شود.
جلسه ویدئوکنفرانس بررسی آخرین وضعیت آرد و گندم کشور به ریاست معاون اقتصادی وزارت کشور و با حضور معاونان اقتصادی استانداران کشور برگزار شد.
46