فارس:

 برادر کوچک سید‌حسن خمینی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود برادر شما در راس لیست اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده قرار دارد، گفت: این داستان‌ها خیلی با حقیقت کاری ندارد. 

 برخی اخبار حکایت از آن دارد بخشی از اصلاح‌طلبان با تشکیل گروهی تحت عنوان 1+7 درصدد شرکت در انتخابات مجلس نهم با محوریت سیدحسن خمینی هستند.
این گروه تحت عنوان 1+7 که متشکل از سیدحسن خمینی، سیدهادی خامنه‌ای، محتشمی‌پور، مجید انصاری، رسول منتجب‌نیا، محمدرضا عارف، محسن هاشمی و صادق خرازی می باشد، درصددند با محوریت سیدحسن خمینی در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند.
تشکل مزبور که محوریت اصلی در آن با بنیاد باران و سپس کارگزاران، مجمع روحانیون مبارز، مجمع پیروان خط امام و حزب اعتمادملی است؛ معتقدند افرادی که این گروه از آنها حمایت می‌کند، از صافی شورای نگهبان عبور می‌کنند، لذا نباید نقش محوری را به شخص خاتمی داد.
 

/212 212

منبع: فارس