کریمی معتقد است ایران توانسته از شرایط میزبانی و جو حاکم بر سکوها به خوبی استفاده کند.

علی کریمی در مورد مسابقه با بحرین می‌گوید: «تیم ملی از نظر بدنی آمادگی بسیار خوبی داشت. بازیکنان خیلی خوب بازی کردند. ما باید می‌بردیم البته من نمی‌توانستم پیش‌بینی کنم که بازی را با این نتیجه ببریم. پیروزی حق ما بود چون خیلی خوب بازی کردیم. ما از شرایط میزبانی و حضور تماشاگران استفاده کردیم. شرایط در بحرین از نظر آب و هوایی فرق می‌کند. خوشبختانه اکنون شرایط تیم ایران از هم‌گروه‌هایش خیلی بهتر است.»
کریمی که مصدوم بود و نتوانست در این مسابقه شرکت کند در مورد آسیب‌دیدگی‌اش هم می‌گوید: «آسیب‌دیدگی‌ام صددرصد برطرف نشده است. امیدوارم در فاصله چند روزه بازی با مس به شرایط ایده‌ال برگردم و بتوانم در این مسابقه بازی کنم.»
کریمی در مورد اینکه بر روی نیمکت هوس مربیگری می‌کند هم می‌گوید: «من بتوانم بازی کنم کلاهم را بالا می‌اندازم. نشستن روی نیمکت شرایط خاص خودش را دارد و دچار استرس می‌شوم ولی زمانی که تیم ملی گل می‌زند باید خوشحالی کرد.»
43 43
منبع: خبرآنلاین