تیلور، اخراج بازیکن تیمش در دقیقه اول را در شکست سنگین بحرین دخیل می‌داند.

پيتر تيلور سرمربی تیم ملی فوتبال بحرین پس از باخت سنگین تیمش مقابل ایران گفت: «قطعا شما خبرنگاران بايد از من خوشحال‌تر باشيد. به هر حال تيم ايران فوق‌العاده بود ما 89 دقيقه 10 نفره جلوي بهترين تيم گروه‌مان بازي كرديم. ايران هم فشار زيادي روي دروازه ما آورد و ما واقعا شرايط سختي را تحمل مي‌كرديم. بعد از اخراج بازيكن ما در دقيقه ابتدايي مسابقه كار خيلي خيلي سخت شد. نتيجه 6 بر صفر نتيجه قاطع و سنگيني است اما ايران سه گل خود را روي استفاده از ضربات كاشته به ثمر رساند. بعد از گل دوم ايران شيرازه تيم ما از هم پاشيد. از ميان 6 گلي كه تيم شما به ثمر رساند، گل‌هايي كه بازيكنان شماره 14 و 16 به ثمر رساندند (تيموريان و جباري)، بسيار زيبا بود.»
او ادامه داد: «بي‌شك بازي جلوي بهترين تيم گروه آن هم در ورزشگاه خودش سخت است. بخصوص وقتي تيم شما 10 نفره مي‌شود ما كنترل بازي را از دست داديم، تيم ايران فوق‌العاده بود، آن‌ها تا پايان بازي مدام حمله مي‌كردند. ايران خيلي خوب بود. اين نتيجه را نمي‌شد پيش‌بيني كرد. فكر مي‌كنم اين نتيجه به خاطر ضعيف بودن تيم بحرين نيست، بلكه ايران تيم فوق‌العاده‌اي بود. براي بازي‌هاي بزرگ بايد توانايي‌هاي تيم را بالا برد اما بحرين در مسابقه امشب از دقيقه اول نظم خودش را از دست داد و تا پايان بازي همين رويه را داشت.»
سرمربي بحرين در پاسخ به اين سوال كه آيا تمامي ملي‌پوشان بحرين را براي اين مسابقه در اختيار داشتيد؟ گفت: «بله، تمام بازيكنان ما بودند، تنها محمد سالمين به دليل آسيب ديدگي همراه تيم نبود.»
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد در بازي برگشت بتوانيد نتيجه را جبران كنيد؟ گفت: «بازي برگشت هم سخت است، شما تمام برنامه‌ريزي‌هايتان را انجام مي‌دهيد اما دوباره در دقيقه نخست ممكن است هر اتفاقي بيفتد و مثلا يكي از بازيكنان تيم اخراج شود. با اين حال تمام برنامه‌ريزي‌هاي شما به هم مي‌خورد.»
يكي از خبرنگاران خيلي اصرار داشت دليل عدم حضور علا هبيل بازيكن سابق تيم بحرين را سياسي جلوه بدهد اما با اصرار خبرنگاران ديگر، اين سوال طور ديگري از سرمربي بحرين پرسيده شد و آن هم اينكه دليل عدم حضور اين بازيكن در تركيب بحرين چيست؟ كه تيلور پاسخ داد: «من اصلا بازي‌هاي او را نديده‌ام كه بخواهم شرايطش را ارزيابي كرده و ببينم كه آيا بايد به تيم ملي دعوت شود يا خير.»
وي ضمن تاكيد بر این موضوع كه با اين نتيجه استعفا نخواهد داد و به صعود بحرين براي رسيدن به مرحله بعدي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني اميدوار است گفت: «ما پيش‌بيني كرده بوديم كه اگر بتوانيم از دو بازي رفت و برگشت مقابل ايران سه امتياز به دست آوريم، شرايط‌مان خيلي خوب مي‌شود اما به نظر كسب اين سه امتياز خيلي سخت است. يك بازي خارج از خانه مقابل قطر داريم. در حال حاضر صعودمان خيلي سخت شده اما با اين حال اميد زيادي دارم كه بحرين بعد از ايران به عنوان تيم دوم گروه به مرحله بعدي راه يابد. شرايط ورزشگاه آزادي براي پيروزي تيم ايران بسيار مناسب بود. چمن خوبي داشت و جو فوق‌العاده‌اي هم ميان تماشاگران حاكم بود تا جايي كه فكر مي‌كنم اين تماشاچيان انبوه به تيم ايران كمك كردند تا با ارائه يك بازي تهاجمي پيروز شود.»
43 43
منبع: خبرآنلاین