به گزارش خبرآنلاین؛ بعد از اینکه مجیدی در پایان بازی تیمش با راه آهن از اعضای هیات مدیره انتقاد کرد و گفت:« اگر آنها را در خیابان ببیند ، نمی شناسد .» حرف هایش به سوژه اول مطبوعات صبح شنبه کشور بدل شد درحالی که البته کاپیتان استقلال انگار یک گام جلوتر از منتقدانش بود. مجیدی که این روزها محبوب ترین یار استقلال است ، در حرفهایش از 5 عضو هیات مدیره اسن برده بود و دو جای خالی در این فهرست قرار داده بود. او که دورانی طولانی را با جواد زرینچه همبازی بوده و رابطه خوبی هم با جواد دارد ، با حرف هایش سبب شد تا ابتدا زرینچه هم کمی دلخور باشد و به یکی از خبرگزاری ها بگوید:« مهم نیست که مرا در خیابان بشناسند یا نه، مهم این است که ما بتوانیم کمکی بکنیم. استقلال و بازیکنانش این قدر بزرگ هستند که ما روی مان نشود دست خالی سر تمرینات شان برویم.»
استقلال در تنگنای مالی است و این بحران باعث شده تا خیلی از بازیکنان این تیم روزهای سخت بی پولی را سپری کنند. مجیدی یک روز بعد از بازی وقتی هجمه خبرسازی ها از آن خبر را دید در جمعی دوستانه توضیح داد:« از ابتدا هم گفتم 5 عضو. تازه من درباره شائنیت جایگاه مدیریت حرف زدم ، اینکه بازیکنان از نظر سلسله مراتب با مدیر تیم در ارتباط هستند .»
مجیدی قبل تر ها هم خیلی استادانه در مصاحبه هایش خیلی دوپهلو حرف هایش را مطرح می کرد و عده ای را به سوء برداشت وا می داشت. مثلا در ماجرای تائید کلیت حرف های محمد مایلی کهن. مجیدی این بار هم با گفتن« 5 نفر» 2 نفر از اعضای 7 نفره هیات مدیره را که همه استقلالی ها آنها را می شناسند ، مستثنی کرده و البته اصلا بعید نیست یکی مثل مجیدی تا قبل از این دیداری با حسین فرزامی ، پیشکسوت قدیمی تیم که سال هاست حوالی فوتبال نبوده ، دیداری نداشته باشد. دیگر اعضا هم که ساور ، نجف نژاد ، امیدوار رضایی و رسولی نژاد هستند که فرهاد مجیدی دلیلی ندارد خیلی بخواهد خود را با سیاسیون نزدیک بداند.
4141
4141