ایرنا نوشت: فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ناوشکن دماوند ۲ که در روزهای آینده به ناوگان نیروی دریای ارتش اضافه می‌شود به موشک‌های پدافندی و تهاجمی مجهز خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از تجهیز ناوشکن دماوند ۲ به موشک ابرفراصوت خبر داد. امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: ناوشکن دماوند ۲ که در روزهای آینده به ناوگان نیروی دریای ارتش اضافه می‌شود به موشک‌های پدافندی و تهاجمی مجهز خواهد بود.

وی در ادامه افزود: تمام تجهیزات دفاعی نصب شده در ناوشکن دماوند ۲ کاملا به‌روز است. همه این تجهیزات با برنامه‌ریزی که شده در همه ناوشکن‌های دیگر هم به مرور به‌روزرسانی خواهند شد.







بیشتر بخوانید:

  • روایت سفر دور دنیای «جوان‌ترین» عضو ناوگروه ۸۶ / از ایران هراسی در برزیل تا آموزش زبان فارسی در اندونزی + آلبوم عکس

۲۱۶۲۲۰

منبع: ایرنا